program

Kolacja meksykańska

Kuchnia Fridy Kahlo
cena: 170 zł (z degustacją win)
Bilety można zamawiać wyłącznie do godz. 20.00 w dniu poprzedzającym wydarzenie.
29 lip 2017
20:00
Prowincja

Kuchnia meksykańska ma opinię jednej z najciekawszych na świecie - i jednej z najtrudniejszych. Kolację pod hasłem Kuchnia Fridy Kahlo przygotują: Pamela Montellano López, szefowa kuchni Ambasadora Meksyku w Polsce oraz Łukasz Rakowski, szef kuchni Hotelu Cristal w Białymstoku i Michał Arciszewski, szef kuchni restauracji Prowincja w Supraślu. Menu złożone będzie z potraw przygotowanych zgodnie z tradycyjnymi przepisami kuchni meksykańskiej, którymi inspirowali się Frida Kahlo i Diego Rivera podczas wydawanych przez nich przyjęć.

Wydarzenia przygotowane wspólnie z Ambasadą Meksyku w Polsce.

Zobacz także